lördag 30 maj 2009

Lördag

Hejsan!

Den här helgen är det vårfestival i min stad. = Alla sorters underhållare uppträder hela helgen ute på gator och torg. Jag sjöng inte själv i år utan var bara åskådare. Sin vana trogen samlades den lilla fancluben nät storasyster Ciccis vocalgrupp stämde upp. Hon körade sedan för Charlotte Perelli också så det blev en punkt till på åskådarschemat. Hon var som vanligt duktig och allt lät fint =)

Paula flyttar imorgon. Helt plötsligt (i torsdags) fick hon en lägenhet precis utanför stan. Tre km in till Stor Torget och ändå på landet. Perfekt. Både stad och land på samma gång. Jag har hjälpt henne packa så gott jag kunde. Hon lät mig faktiskt packa alla glas. Det var modigt!! Har nämligen rykte om mig att slå sönder saker. Inte så att jag slarvar. Big sis o jag misstänker felaktig grovmotorik....hehe. Jag tappar saker hit och dit. På et år slog jag sönder 6 glas två tallrikar ett par muggar o nåt mer. Oftast sker missödena i disken. Nu gick det fint och jag slog inte sönder en endaste liten bit.

Doktorn ringde i veckan. Jag slipper sjukgymnastik och blir ist skickad direkt till specialist. Skönt det! Har börjat halta rätt bra nu och det gör förbaskat ont rent ut sagt. Men men....jag är i alla fall pigg igen =) Yay! Det är jätteskönt. Har jobbat som en liten blå med att spela in och redigera vägledning till meditationsövningar. Det har gett resultat. Meditationerna ger mycket mer då. Får tänka på att inte meditera för sent. Blir för pigg då ;)

Nu ska jag och min fina röda hud gå och hämta lille Platon. Husse o Matte firar födelsedag ute på stan så jag ska kolla till honom lite.

kram o vink på folket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar