lördag 11 april 2009

Gah!!

Ont, ont, ont!!!! Vet inte om jag sagt det med i höstas var jag med om en liten fallolycka. Skulle hämta lekakulor högt upp, stor på en instabil stol, den välte, jag föll och landade rakt på en tioliters stor färgburk i metall. Både färgburken och min höft blev mos. Kompisen Ambulanssjuksköterskan delkarerade att jag såg ut som en kille han hämtat häromdagen som kört motorcykel utan skydd o vält. Rätt blåslagen alltså. Nu....närmare 8 månader senare är jag fortfarande lite blå och har ett "jack" in i ena skinkan. Det ser helt enkelt ut som om nåt försvunnit. 3 gånger har jag blivit undersökt av läkare som bara undersöker höftbenet och jag har aldrig blivit röntgad. Jag får diagnosen muskelinflammation och sedan värktabletter som ska fixa det hela. Det går över och kommer igen. Nu är det värre. Vet inte vad jag ska göra. Mappa tjatar om läkarbesök men jag har inte pengar att gå. De sa att de kunde betala...får fundera. Ska ringa till en specialistläkargrupp i kirurgi nästa vecka och höra vad de säger. Kan man laga muskler som gått sönder tro?

Igår hade jag mappa här. Vi var ute med vilddjuren en stund och fikade sedan på en filt i solen. Mysigt! På kväll en var min kompis Rikard här på grille och Callemucho (rödvin och cocacola). Gottigt! Tilda passade på att bita i en humla också. Matte blev lite orolig att hon blev stucken i munnen men det var full fart på unga fröken hela kvällen så hon verkade inte lida nämnvärt av det.

Idag har jag inte gjort mycket. Har varit ute en liten stund med rackarna och lyssnat klart på Stieg Larsson. Känns tomt att det är slut nu.

Dags att sova!
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar